Bandes seleccionades per al 47 Certamen Altea 2021

Una vegada finalitzat el termini d’inscripció per a la present edició del Certamen, el Comité Organitzador, en sessió de 24/05/2021 i conforme a les bases, ha seleccionat tres bandes per a participar en la present edició, atesos els criteris de territorialitat, documentació aportada, currículum, obra lliure i ordre d’inscripció.

Les bandes seleccionades són (per ordre alfabètic):

1.- Agrupación Musical Caravaca de la Cruz (Múrcia)
2.- Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria (València)
3.- Unión Musical de Almoradí (Alacant).

El jurat del Certamen estarà compost per tres músics de reconegut prestigi, dels quals dos seran triats per sorteig el diumenge 13 de juny de 2021, a les 12.00 h en la seu social de la Societat Filharmònica Alteanense, d’entre els relacionats en una llista confeccionada pel comité organitzador. Aquesta llista serà facilitada a les bandes participants uns dies abans del sorteig.

El tercer membre de jurat, així com la designació de càrrec de president del Jurat, serà nomenat pel comité organitzador, com requereixen les bases, i es revelarà en aquest acte. Igualment, en aquest acte es farà lliurament públic del material de les obres obligades del Certamen a les bandes participants.

L’ordre de participació en el qual actuaran les bandes en el Certamen també es revelarà en aquest acte.

La 47 edició del Certamen de Música Vila d’Altea tindrà lloc, previsiblement, el dissabte 4 de desembre de 2021 en el Palau Altea Centre d’Arts, en secció única.

EL COMITÉ ORGANITZADOR