La Societat Filharmònica Alteanense posposa la 47 edició del Certamen Internacional de Música Vila d’Altea a l’any 2021

La incertesa generada a causa de la COVID-19 ha provocat un al·luvió de cancel·lacions i ajornaments d’activitats culturals. La Societat Filharmònica Alteanense és conscient de la situació sanitària actual i de les mesures proposades per les autoritats sanitàries. És per això que la Junta Directiva de la SFA, de manera conjunta amb el Comité Organitzador del “CIM Vila d’Altea” i de forma consensuada amb l’Ajuntament de Altea, màxim valedor del Certamen, ha decidit posposar la 47 edició del projecte, prevista per al 5 de desembre de 2020, al 4 de desembre de l’any 2021.

En paraules del president de la SFA, Juan Carlos Guillen, argumentava que “vista la situació sanitària i l’evolució de la pandèmia provocada per la COVID-19 tenim clar que la celebració del CIM Vila d’Altea no es podrà realitzar en les condicions i reglamentació que es va establir des de la recuperació del projecte en l’any 2014”. A més, Guillen afegia que “arribats al límit dels pertinents 6 mesos
d’antelació en la presentació de les bases i veient que les bandes que pogueren participar no poden fer un treball concorde per a acudir a participar en un esdeveniment d’aquestes característiques, l’organització ha decidit, al meu parer amb molt bon criteri, posposar a 2021 la 47 edició”.

Per la seua part la responsable de l’àrea de cultura de l’Ajuntament d’Altea, Aurora Serrat comentava que “des del departament de cultura sempre estarem al costat de la *SFA en els seus projectes i especialment en el *CIMVA, un projecte d’una excel·lent projecció de la nostra cultura i que demostra la capacitat de desenvolupar esdeveniments de índole internacional que posseeix Altea i gràcies a entitats com la Filharmònica”. Per a finalitzar Aurora Serrat concloïa que “l’Ajuntament d’Altea ha garantit a les entitats musicals la percepció de la totalitat de les subvencions acordades per a l’any 2020 amb la finalitat de donar suport a aquestes emblemàtiques institucions que simbolitzen la cultura musical del nostre entorn”.

Una 47 edició que es dedicarà a la “Sostenibilitat del Medi natural” amb una especial atenció als Parcs Naturals i que, a més, ja té al Compositor Saül Gómez treballant en l’obra obligada amb la finalitat de tindre tots els “ingredients” necessaris per a dur a terme una nova edició del “CIM Vila d’Altea”.

MÉS INFORMACIÓ I CONTACTES:
www.cimaltea.com
www.sfaltea.com
Persona de contacte:
– Juan Tomás Laviós, Coordinador CIM Vila d’Altea / Tel.: +34 677 38 47 66
– Joan Carles Guillen Riera, President de la SFA / Tel.: +34 629 85 48 88

 

  Ver/descargar nota de prensa (Castellano)

Leave a Comment